Man brukar ju säga att en förening inte är starkare än dess medlemmar. Vår förening är inget undantag! Om vi skall kunna fortsätta att åka på underhållna och uppmärkta leder krävs det betalande medlemmar.

Ledbidraget från Sollefteå kommun är tacksamt men inte tillräckligt för att föreningen skall klara av ledunderhållet på ideell basisis. Känner du för att vara med och stötta Nipstadens Skoterklubb och vårt arbete med att underhålla, preparera och utveckla våra skoterleder samt utveckla vår föreningsverksamhet (träffar, utflykter etc.) samt träffa nya vänner, då är det läge att bli medlem.

Ett medlemskap i Nipstadens Skoterklubb löser du enklast genom att betala 300 kr/person/år inkl. ledbevis från och med 16år till PG: 192 05 06-1, eller via swish 123 624 2077. Uppge namn, adress, telefon och e-post. Eller så skickar du ett meddelande till styrelsen med dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Om du enbart vill köpa ett ledbevis, eller behöver fler, så kostar de 100kr/st.

Och du! Du vet väl om att du som medlem i Nipstadens Skoterklubb har möjlighet att kunna teckna en förmånlig snöskoterfärsäkring i samarbete med vår huvudorganisation SNOFED och Varsam Försäkring AB!

OBS! Du som redan är medlem. Meddela oss din e-post så underlättar du kontakten och informationsspridningen inom klubben. Se även till att gilla vår Facebooksida också.