Lördag-söndag, den 24-25 mars, anordnar Nipstadens Skoterklubb en förarbevisutbildning. Vi kommer att hålla till i Graningebyn alternativt inne i Sollefteå. Detta kommer att meddelas i god tid innan. Tiderna är lördag 09.00-16.00 och söndag 09.00-15.00.

Pris 2000 kr för medlemmar och 2500 kr för övriga. Välkommen med din anmälan på 070-263 73 98. Ring eller sms:a. Meddela namn, adress, personnummer och mobilnummer samt om du har tillgång till egen maskin under utbildningen.

Det finns i dagsläget 6 platser kvar. Först till kvarn!

 

 

Nu kan du som medlem i Nipstadens Skoterklubb, ta skotern till Graningebyn och äta lunch till rabatterat pris (65kr), mån-sön mot uppvisande av medlemskort. Det finns även en uppmärkt skoterparkering på plats. Kort- eller kontantbetalning gäller. Erbjudandet gäller endast vid färd på snöskoter och mot uppvisande av medlemskort. Passa på redan till helgen. Trevlig åkning! Skoterlunch i Graningebyn

/Nipstadens SK

Nu har vi Swish! För dig som vill lösa medlemskap, köpa ledbevis eller bara stötta föreningen med valfritt bidrag. Nu kan du enkelt göra det via vårt swishnummer 123 624 2077. Tack på förhand!/Styrelsen NSK

Foto: Björn Ullergård

Känner du att du inte har så bra koll på Nipstadens ledsystem? Då ska du hänga med på vår guidade ledvisning lördagen den 20/1.

Vi samlas kl. 10.00 vid dalstationen i Hallstabacken. Turen på ca 4,5 mil går via Eriksberg-Viksmon-Knäsjötjärnen och tillbaka till Hallstabacken. Medtag eget fika.

Så tveka inte – häng med och få lära känna delar av ledsystemet och den fina åkningen som vi kan erbjuda samt klubbens verksamhet. Vi kommer även att lotta ut lite prylar bland er som deltager. Alla är välkomna!

/Nipstadens SK

Hej alla medlemmar och blivande medlemmar!
För en tid sedan så mailade vi ut medlemsinfon tillsammans med inbetalningskort avseende medlemsavgiften. Detta för att spara pengar och vara lite effektivare. De medlemmar som inte har meddelat någon kontaktmail till klubben har fått utskicket via posten som tidigare. Så kolla upp era inkorgar utifall ni undrar var inbetalningskortet har tagit vägen. Nu håller vi tummarna för en härlig och snörik vinter i Sollefteå med omnejd. Vi syns på leden!

Vill du vara med och påverka samt utveckla skoteråkningen i Sollefteå tillsammans med Nipstadens SK och dess medlemmar? Just nu söker vi fler styrelsemedlemmar.

Vad innebär det då att sitta i Nipstadens SK:s styrelse?
Inga tidigare erfarenheter av styrelsearbete krävs, men du bör ha ett intresse och engagemang för att utveckla skoteråkningen lokalt och skapa förutsättningar för våra medlemmar att kunna bedriva sin skoteråkning på bästa sätt i Sollefteå. Vi jobbar även med att skapa olika skoter- och trivselarrangemang till förmån för föreningen och våra medlemmar.

Styrelsen träffas ca 4 gånger per år utöver övrig kontakt via mail och telefon.

Vi vill gärna ha en balans i styrelsen och välkomnar kvinnor in i vårt styrelsearbete för att utveckla föreningen.

Vill du veta mer eller är Intresserad av styrelsearbete eller att engagera dig på något annat vis, tveka inte att ta kontakt med oss, se info under kontakta oss. Föreningen håller sitt ordinarie årsmöte den 19/9 kl. 19.00 på g: a Mejeriet.

Alla behövs – små som stora insatser. Alla är lika betydelsefulla.  

/Styrelsen/Nipstadens SK