Lördagen den 2 mars arrangerar Nipstadens Skoterklubb backtävling på kvällen med start kl 18.00.

Aktiviteter under dagen:

Kl 11.00-14.00

Pulkamasters– Har du det som krävs för att vara värdig titeln Pulka Masters 2019? Bevisa det i Hallstabacken 2 mars!

Mer information och regler hittar du på www.pulkamasters.com

Kl 14.00-16.00

JuniorbackCupen

För anmälan till tävlingarna: www.raceinfo.se/backcupen/solleftea

Kl 18.00

BackCupen 2019

Inträde 100:- (från 16 år)
Parkering 20:-
SWISHA GÄRNA!

Välkommen till en fullspäckad dag för alla åldrar!

Nu är medlemsrekordet slaget och det var Johan Jedborn som vart vår 124:e medlem! Grattis till gratis medlemskap för detta året!

Vill DU också vara en del av vår klubb och hjälpa till att hålla våra leder väl underhållna- och uppmärkta tveka inte på att bli medlem idag!

Medlemsavgift inkl. ledbevis 250kr/pers, extra ledbevis 100kr/st. Betala till PG: 192 05 06-1, eller via swish 123 624 2077. Uppge namn, adress, telefon och e-post.

För en tid sedan skickade vi ut info om medlemsavgiften till samtliga medlemmar. Glöm inte att betala in den så snart tillfälle ges. Skulle det vara så att du inte har fått ditt inbetalningskort eller att du vill bli medlem, är det bara att höra av sig på info@nipskoter.se

Medlemsavgift inkl. ledbevis 250kr/pers, extra ledbevis 100kr/st. Betala till PG: 192 05 06-1, eller via swish 123 624 2077. Uppge namn, adress, telefon och e-post.

Välkommen till en ny skotersäsong i Sollefteå och Nipstadens Skoterklubb!


Nu har vi Swish! För dig som vill lösa medlemskap, köpa ledbevis eller bara stötta föreningen med valfritt bidrag. Nu kan du enkelt göra det via vårt swishnummer 123 624 2077. Tack på förhand!/Styrelsen NSK

Hej alla medlemmar och blivande medlemmar!
För en tid sedan så mailade vi ut medlemsinfon tillsammans med inbetalningskort avseende medlemsavgiften. Detta för att spara pengar och vara lite effektivare. De medlemmar som inte har meddelat någon kontaktmail till klubben har fått utskicket via posten som tidigare. Så kolla upp era inkorgar utifall ni undrar var inbetalningskortet har tagit vägen. Nu håller vi tummarna för en härlig och snörik vinter i Sollefteå med omnejd. Vi syns på leden!

Vill du vara med och påverka samt utveckla skoteråkningen i Sollefteå tillsammans med Nipstadens SK och dess medlemmar? Just nu söker vi fler styrelsemedlemmar.

Vad innebär det då att sitta i Nipstadens SK:s styrelse?
Inga tidigare erfarenheter av styrelsearbete krävs, men du bör ha ett intresse och engagemang för att utveckla skoteråkningen lokalt och skapa förutsättningar för våra medlemmar att kunna bedriva sin skoteråkning på bästa sätt i Sollefteå. Vi jobbar även med att skapa olika skoter- och trivselarrangemang till förmån för föreningen och våra medlemmar.

Styrelsen träffas ca 4 gånger per år utöver övrig kontakt via mail och telefon.

Vi vill gärna ha en balans i styrelsen och välkomnar kvinnor in i vårt styrelsearbete för att utveckla föreningen.

Vill du veta mer eller är Intresserad av styrelsearbete eller att engagera dig på något annat vis, tveka inte att ta kontakt med oss, se info under kontakta oss. Föreningen håller sitt ordinarie årsmöte den 19/9 kl. 19.00 på g: a Mejeriet.

Alla behövs – små som stora insatser. Alla är lika betydelsefulla.  

/Styrelsen/Nipstadens SK

De blir skoterbacktävling i Hallstabacken 2017! Lördagen den 4 februari kommer BackCupen till Hallstabacken och Sollefteå för ett fartfyllt race. Mer info kommer längre fram, men boka redan nu in den helgen. På plats för att visa upp årets nyheter m.m. finns Sollefteå Servicecenter, Unanders Motor, Dahlins Motor och BN:s Motor. Välkomna! Läs mer här >>

baccupen_2017_sollefteå