Vårt försäkringssamarbete ger din klubb en unik intäktsmöjlighet

Vårt samarbete med Varsam Försäkring ger medlemmarna i SNOFED chansen att teckna förmånliga försäkringar för hela sitt försäkringsbehov.

Via sitt kundcenter i Piteå erbjuds klubbar och dess medlemmar en hög personlig service, samtidigt som  klubbarna får en mycket god intäktsmöjlighet då klubben får pengar för varje tecknad försäkring hos Varsam – även för andra försäkringstyper än snöskoterförsäkring!

Varsam har ett mycket brett produktutbud och erbjuder försäkring för bla snöskoter, personbil, hem, villa, fritidshus, hund, katt, smådjur, husbil, husvagn, ATV, vattenskoter, båt, moped och mopedbil.

Hos Varsam arbetar många med lång erfarenhet av snöskoterförsäkring, faktum är att både VD Roger Holmgren och styrelseordförande Henry Forsberg (tidigare Sverige-chef på BRP) varit verksamma i företaget Försäkringsproduktion som för ett par år sedan var ett naturligt förstahandsval avseende försäkring för snöskoter, ATV, vattenskoter mm såväl i Sverige som i Norge.
Försäkringsproduktion förvärvades av Gjensidige Försäkring 2016.

Från SNOFEDS sida så är vi mycket glada över detta samarbete och uppmanar våra medlemmar att kontakta Varsam för att ta del av denna medlemsförmån, tryck https://snofed.varsamforsakring.se/ för att stötta din klubb och få personlig rådgivning från Varsam.