Förarbevisutbildning (teoridelen) via distans genom Zoom, söndagen den
7 februari, mellan kl. 09:00-16:30 (ca).

Om så önskas kan vi även erbjuda praktik och prov i Sollefteå.

Den praktiska delen och provet kan ni även göra hos någon annan av SNOFED:s anslutna utbildare på annan ort.

Priset för teoridelen är 1800kr.

Anmälan teoridelen: https://dinkurs.se/71651

Välkommen!

Då trycket är stort och den förra kursen fylldes på en gång, kommer här ytterligare ett utbildningstillfälle gällande distansutbildning skoter (teoridelen). Söndagen den 24/1 mellan kl. 09:00-16:30 (ca).

Vi använder oss av Zoom. Pris 1800kr. Anmälan och betalning gör via denna länk. Info m.m. skickas ut via mail efter genomförd anmälan och betalning.

https://dinkurs.se/71500

Kontakt via mail skoterutbildning@gmail.com

Välkomna!

Nu är det dags att föranmäla sig till säsongens förarbevisutbildningar. Beroende på utvecklingen av den pågående pandemin, så är det i dagsläget osäkert om vi kan genomföra den teoretiska delen som fysiska träffar i vår kurslokal på ett säkert sätt. Vi har därför förberett ett alternativ som innebär att vi genomför teorin digitalt och den praktiska delen och körningen när snöläget så medger detta. Så fort vi får ihop fulla omgångar sätter vi igång med den teoretiska distansutbildningen under 3 vardagkvällar á ca 2h.

Priset inkl. kursmaterial och lån av klubbskoter är 3000kr.

Anmälan och frågor via mail. I anmälan behöver du uppge namn, personnummer, adress, mail och mobilnummer. Betalning via swish eller faktura.

Anmälan till: skoterutbildning (a) gmail.com

Vårt försäkringssamarbete ger din klubb en unik intäktsmöjlighet

Vårt samarbete med Varsam Försäkring ger medlemmarna i SNOFED chansen att teckna förmånliga försäkringar för hela sitt försäkringsbehov.

Via sitt kundcenter i Piteå erbjuds klubbar och dess medlemmar en hög personlig service, samtidigt som  klubbarna får en mycket god intäktsmöjlighet då klubben får pengar för varje tecknad försäkring hos Varsam – även för andra försäkringstyper än snöskoterförsäkring!

Varsam har ett mycket brett produktutbud och erbjuder försäkring för bla snöskoter, personbil, hem, villa, fritidshus, hund, katt, smådjur, husbil, husvagn, ATV, vattenskoter, båt, moped och mopedbil.

Hos Varsam arbetar många med lång erfarenhet av snöskoterförsäkring, faktum är att både VD Roger Holmgren och styrelseordförande Henry Forsberg (tidigare Sverige-chef på BRP) varit verksamma i företaget Försäkringsproduktion som för ett par år sedan var ett naturligt förstahandsval avseende försäkring för snöskoter, ATV, vattenskoter mm såväl i Sverige som i Norge.
Försäkringsproduktion förvärvades av Gjensidige Försäkring 2016.

Från SNOFEDS sida så är vi mycket glada över detta samarbete och uppmanar våra medlemmar att kontakta Varsam för att ta del av denna medlemsförmån, tryck https://snofed.varsamforsakring.se/ för att stötta din klubb och få personlig rådgivning från Varsam.